BILLINGENS YOGA & HÄLSA

På Billingens Yoga & Hälsa erbjuds du friskvårdstjänster i lugn, harmonisk, naturnära miljö både till dig som vill ta hand om dig i förebyggande syfte för bästa hälsa och dig som har besvär som du önskar hjälp och  handledning med.

Min mottagning ligger i hemmet med en panoramavy över Billingen, parkering på gatan precis utanför huvudentrén.

Yogagrupper erbjuds i mysiga scoutstugan i Hentorp med parkering precis vid stugknuten.

Jag har samarbete med Billingehus Hotell Gym & Spa för den som önskar personlig träning i lugn, harmonisk gymmiljö med magnifik utsikt och erbjuder dig med behov av individuell träningshandledning i bassäng möjlighet till detta i deras mysiga varmvattenbassäng i spamiljö. OBS! samarbete med Billingehus Gym & Spa återupptas sommaren 2023 då i helt nyrenoverade lokaler!

Vid massagebehandlingar används endast egengjorda oljor och liniment med 100% ekologiska, och i huvudsak närodlade produkter.


OM MIG

Min yrkesresa startade 2001 då jag utbildade mig till Massör direkt följt av Sjukgymnastutbildningen. Sedan dess har jag jobbat eller utbildat mig inom Hälsa, Fysioterapi/Sjukgymnastik, Massage, Akupunktur, Mc Kenzie, Medicinsk Träningsterapi, Ortopedisk Manuell Terapi,  Ergonomi, Arbetsmiljö, Yoga, Mindfulness, Basal Kroppskännedom mm. Detta har gett mig möjlighet att möta så många olika männsikor som delat med sig av sina erfarenheter vilket jag är oerhört tacksam för. Detta i kombination med min egen livsresa tror jag ger en god grund att i samarbete kunna hjälpa andra. 


Jag har jobbat som Sjukgymnast/Fysioterapeut på rehab i Skara, Hjo och Tibro vårdcentral samt inom företagshälsovården som Sjukgymnast/Fysioterapeut/ Ergonom  på Volvo och Avonova. Jag har haft individuella behandlingar men också lett olika grupper och hållit föreläsningar.


Själv är jag uppvuxen i en naturidyll på landet med många vackra sjöar och milsvida skogar jag vistats i dagligen. Jag är en friluftsmänniska som älskar varandet i skog och mark.  Trädgårdsintresset är något som vuxit sig starkt under de senaste åren, att få gå i trädgården och påta är livskvalité. Naturens välgörande kraft samt växters läkande egenskaper är något jag börjat utveckla en passion för. Jag har utövat många former av fysisk aktivitet genom livet där hälsa och ett gott liv stått i fokus, Vandring, Jogging, Hästridning, Diverse olika pass/gympor/styrketräning, Längdskidåkning, Slalom, Cykling, Simning, olika former av Yoga och Qi Gong, Dans, Paddling, Dykning mm. Mitt intresse för kroppens allsidighet i kombination med rörelseglädje har lett mig till där jag är idag. Kroppen är fantastisk på så många sätt. Ibland säger våra kroppar  ifrån vid långvarig/felaktig belastning fysiskt eller mentalt på arbetet eller på fritiden eller man drabbas av skador av olika slag och då är vårt viktiga jobb att stanna upp och förstå vad kroppen behöver och i den mån vi har möjlighet tillmötesgå kroppens behov. 


Jag började regelbundet yoga 1999 då jag bodde i USA, Connecticut, sedan dess har yogan i olika former funnits med mig från och till i livet.  Yogan tilltalar mig starkt och jag vill gärna dela med mig av den till andra för att på mitt sätt bidra till ökad hållbarhet och långsiktighet. Mediyogan är också den form av yoga som är godkänd att använda i hälso och sjukvård i Sverige på grund av dess studerade goda effekter. 


Mina barn har gett mig de mest värdefulla erfarenheterna om livet och påminner mig varje dag om vad som är viktigt i livet tack vare de erfarenheterna så har jag nu valt att starta eget, ett frö som grott under lång tid.


Nu brinner jag för att erbjuda friskvårdstjänster genom min verksamhet "Billingens Yoga & Hälsa" där Gott bemötande,  Hållbarhet och Långsiktighet är grundstenarna!


Välkommen!

KONTAKTUPPGIFTER


Du är Välkommen att höra av dig! 


Boka på: "bokadirekt.se" sök Billingens Yoga & Hälsa

eller klicka nedan


SKICKA MEDDELANDE